Persbericht surseance van betaling TCP Direct B.V.

Amsterdam, 16 augustus 2019

De rechtbank in Amsterdam heeft aan TCP Direct B.V. surseance van betaling verleend. Mr. H. Kreikamp is door de rechtbank benoemd tot bewindvoerder. De bestuurders van TCP Direct B.V. zoeken samen met de bewindvoerder naar oplossingen voor de ontstane situatie. Doelstelling van bestuurders van TCP Direct B.V. en bewindvoerder is dat alle schuldeisers volledig betaald worden. 

De surseance van betaling van TCP Direct B.V. volgt op het bericht eerder deze week dat er bij TCP een betalingsachterstand is ontstaan bij contractors die voor ING werken. Dat was een direct gevolg van het feit dat de kredietverstrekker van TCP zich plotseling en onverwacht heeft teruggetrokken. Tegelijkertijd wacht TCP op betaling van een andere grote klant. De cash flow positie kwam hierdoor onder druk te staan.  

Schuldeisers zullen in de loop van volgende week schriftelijk bericht van de bewindvoerder ontvangen over de indiening van hun vordering en het verdere verloop van de surseance.

Voor nadere informatie:
Vragen naar aanleiding van dit bericht kunnen alleen schriftelijk worden gesteld via email info@tcpsolutions.com en worden, zo nodig in overleg met de bewindvoerder, per e-mail beantwoord.