De mensen van Blauw Tekstra Uding

 • Portrait van Ton Ekstra

  Ton Tekstra

  Advocaat

  Ton Tekstra studeerde Nederlands en fiscaal recht in Leiden. Hij werd in 1988 advocaat en werkte achtereenvolgens bij het kantoor van de Landsadvocaat te Den Haag en bij het huidige Pot Jonker Seunke te Haarlem. Sinds 1997 is hij verbonden aan Blauw Tekstra Uding Advocaten.

 • Portrait van Hellen de Werd

  Hellen de Werd

  Advocaat

  Hellen de Werd (1987) studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2010 is zij, met uitzondering van een korte periode waarin zij werkzaam is geweest in de branche van de werving en selectie van juristen, advocaat.

 • Portrait van Herman Kreikamp

  Herman Kreikamp

  Advocaat

  Herman Kreikamp (1966) is sinds 1994 advocaat en is financieel partner van Blauw Tekstra Uding Advocaten. Hij studeerde Nederlands en Internationaal Recht in Groningen en voltooide in 2002 cum laude de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht.

 • Portrait van Douwe Uding

  Douwe Uding

  Advocaat
  +31 20 408 16 80 Linkedin

  Douwe Uding studeerde civiel- en bedrijfsrecht in Leiden. Van 1 juni 1992 tot 1 januari 2000 werkte Douwe als advocaat bij Houthoff Buruma in Amsterdam en sindsdien is hij aan ons kantoor verbonden. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

 • Portrait van Marc Stücken

  Marc Stücken

  Advocaat

  Marc Stücken studeerde ondernemingsrecht en civiel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1998 werd hij advocaat bij Blauw Tekstra Uding Advocaten. Marc heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht.

 • crop

  Michel Doorten

  Advocaat

  Michel Doorten (1985) studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij ruim drie jaar als buitengriffier gewerkt bij de afdeling handelsrecht van de rechtbank Den Haag. Vanaf 2014 is Michel advocaat.

 • Portrait van Marianne van Hulst

  Marianne van Hulst

  Office medewerker

  Marianne van Hulst-Lubbers is sinds 1998 als secretaresse werkzaam bij Blauw Tekstra Uding Advocaten. Zij is de secretaresse van Marc Stücken.

  Naast de algemene secretariële werkzaamheden verzorgt Marianne de financiële administratie van ons kantoor.

 • Portrait van Charlise Wiebers

  Charlise Wiebers

  Office medewerker

  Charlise Wiebers is aanvankelijk, sedert augustus 2006 werkzaam geweest als receptioniste bij Blauw Tekstra Uding Advocaten. Op 1 maart 2015 is Charlise als secretaresse begonnen en ondersteunt zij de advocaten: Ton Tekstra, Herman Kreikamp en Guido van Apeldoorn.