De mensen van Blauw Tekstra Uding

 • Portrait van Ton Ekstra

  Ton Tekstra

  Advocaat

  Ton Tekstra studeerde Nederlands en fiscaal recht in Leiden. Hij werd in 1988 advocaat en werkte achtereenvolgens bij het kantoor van de Landsadvocaat te Den Haag en bij het huidige Pot Jonker te Haarlem. Sinds 1997 is hij verbonden aan Blauw Tekstra Uding Advocaten.

 • Portrait van Herman Kreikamp

  Herman Kreikamp

  Advocaat

  Herman Kreikamp (1966) is sinds 1994 advocaat en is financieel partner van Blauw Tekstra Uding Advocaten. Hij studeerde Nederlands en Internationaal Recht in Groningen en voltooide in 2002 cum laude de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht.

 • Portrait van Marc Stücken

  Marc Stücken

  Advocaat

  Marc Stücken studeerde ondernemingsrecht en civiel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1998 werd hij advocaat bij Blauw Tekstra Uding Advocaten. Marc heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht.

 • half

  Michel Doorten

  Advocaat

  Michel Doorten (1985) studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Vanaf 2014 is Michel advocaat. Voordat hij in mei 2017 in dienst trad bij Blauw Tekstra Uding Advocaten was hij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in het zuiden van het land.

 • crop

  Bianca Brand

  Advocaat

  Bianca Brand heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Onderneming en Recht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens haar studie deed zij ervaring op bij de Rechtswinkel en liep zij stages bij verschillende advocatenkantoren.

 • half

  Janine Weel

  Advocaat

  Janine Weel heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar bachelor heeft zij in 2018 zowel de master Arbeidsrecht, als de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid.

 • Portrait van Marianne van Hulst

  Marianne van Hulst

  Office medewerker

  Marianne van Hulst-Lubbers is sinds 1998 als secretaresse werkzaam bij Blauw Tekstra Uding Advocaten. Zij is de secretaresse van Marc Stücken en Michel Doorten.

  Naast de algemene secretariële werkzaamheden verzorgt Marianne de financiële administratie van ons kantoor.