De mensen van Blauw Tekstra Uding

half
geheel

Janine Weel

Advocaat

Janine Weel heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar bachelor heeft zij in 2018 zowel de master Arbeidsrecht, als de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid.

Tijdens haar studie is Janine als onderzoeker werkzaam geweest bij Arbeidsmarktresearch UvA B.V. en heeft zij stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Na haar studie heeft zij ruim een half jaar als arbeidsrechtjurist bij een middelgroot accountantskantoor gewerkt. Janine is sinds juli 2019 werkzaam bij Blauw Tekstra Uding. In augustus 2019 is zij als advocaat beëdigd.

Janine is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht en het algemene contractenrecht.

Janine heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofdrechtsgebied geregistreerd: arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

Specialisme